המפרגנת | כוח הקסם של המילה הטובה

המפרגנת – סדנת פרגון

סדנת הדגל ולמה היא מגבשת? לגלות את החיובי אצל האחר.

מתי יצא לכם לאחרונה לפרגן לחברכם או לעמיתכם לעבודה?

סדנת פרגון מזמינה את המשתתפים לגלות את החיובי אצל חבריהם ועמיתיהם לעבודה. החיובי העמוק מעבר למראה החיצוני או העשייה או ההכרות מעבר לחולף. בדרך חווייתית מרתקת ומדויקת,שאינה מאפשרת זיופים. בדרך המוציאה את הטוב מכולם גם הסקפטיים שבינינו. גילוי החיובי מעצים את האדם שמולנו ותורם לחוויית הביטחון בחלקים החזקים אצלו. בדרך זו חווה המפורגן מלאות והתחזקות ותחושה שהוא מסוגל להתמודד עם כל קושי. לא פחות מזה התרגשות מכך ש"רואים" אותו באמת. גם המפרגן מרגיש תחושת מלאות מהמקום של הנתינה. כל שיתוף פעולה מתחיל ממציאת בסיס חיובי ומעצים אצל השותפים לעשייה. הסדנה תורמת לאווירה חיובית המעצימה את הגיבוש ותורמת לאיכותו.

תוצאה:

תחושת שייכות, העצמה, התגברות על שחיקה, אנרגיות טובות, גיבוש וקרבה גדולים,

תורם לפתרון חילוקי דעות וסכסוכים שקט ושלווה ומלאות פנימית. פותח את הלב. מפתחת תקשורת לבבית.
* פרגון – פארגניגאן – באידיש – תענוג גדול או נעימות גדולה. פארגינאן – להגיד דברים נעימים לאחר מבלי לעשות חשבון מתוך רוחב לב.

אורך כל סדנא כשעה ורבע ניתן לשלב בינייהם ארוחה וניתן לקיים את הפעילות בכל מקום שיש בו חלל נטרלי המכיל את כל המשתתפים במעגל עגול.

כמה מילים חשובות על הסדנאות והפעלות 

כמות אידאלית של משתתפים בקבוצה כ – 25 משתתפים(אפשר גם לקבוצות קטנות יותר) אך ניתן לקיים את הפעילות לקבוצה של עד כ – 150 משתתפים במרחב מתאים המאפשר יצירת מעגלים של 6 משתתפים בכל מעגל.

אהבתם? שתפו עם חברים
לחצו על התמונות למבחר שלנו
חיפוש
המתלהבת
מה עברנו בסדנא

לשיחת ייעוץ חינם ללא התחייבות

סדנאות נוספות
נשימה שמחה

לנשום לרווחה

סדנת "נשימה שמחה" לשיפור איכות החיים רוצים סוף סוף לנשום לרווחה ? רוצים להיות רגועים יותר ? מרוכזים יותר ? רוצים להיות פחות לחוצים ומודאגים

עלון מאיץ השמחה

מאיץ השמחה – joy booster עם אלון שפריר.

גיבוש צוות ומנהלים/ חדר מורות ומורים ולכל קהל. *מוכר בתוכניות גפ"ן: תוכנית מספר 28288 ומספר 27912 *מוכר לפעילות בקרנות השוטרים. *ספק מורשה במשרד הביטחון. שעה

Call Now Button