תפריט לצהריים
את הארוחה נפתח בפוקאצ'ה לצד שמן זית ובלסמי
טחינה “ הר ברכה “
סלט עלים ירוקים
חציל “מדורה” טחינה, סילאן ושקדים קלויים
פלפלים קלויים בתחמיץ שום שמן זית ועשבי תיבול
סלט בורגול עשבי תיבול שקדים, חמוציות
כרוב אסיאתי – כרוב לבן מוקפץ ברוטב סויה ושמן שומשום
חומוס ביתי – גרגירי חומוס ושמן זית
*המנות פתיחה יכולים להשתנות בהתאם לעונות ולהחלטת השף
עיקריות לבחירה
מהדגה המקומית מגיעה מפולט מן העצם בתיבול שמן זית ועשבי תיבול:
*פילה דניס
*סלמון
מן היבשה :
הקבב של “סבא ג’קי “
שניצל בציפוי פריך
פרגית במרינדה ספרדית
המנות העיקריות מוגשות בלווי תוספת משתנה
(בהתאם להחלטת השף )
שתייה קלה : לימונדה ומים
שתייה חמה
תוספות בתשלום :
שתייה מוגזת
קינוח 28 ש”ח לקינוח
כוס יין
כוס בירה